31
iul.

Macheta arhitecturala casa de locuit imprimata 3d

Macheta arhitecturala casa de locuit imprimata 3d

Lucrarea a fost imprimata 3d pe sistem Lego, asa incit montarea ei sa devina un proces interesant si distractiv pentru comandatari

Aceasta reprezinta modelul real al unei case de locuit proiectata in atelierul www.proiectari.md, proprietarul optind optional pentru executia in miniatura a casei de locuit fara vopsire, tratare si pregatire, astfel incit sa inteleaga perfect aspectele ce tin de volum si reprezentanta.

Proiectata in stil european modern cu acoperis plat si elemente minimaliste de decor, casa a reprezentat vointa directa a viitorilor locatari.

Imprimarea 3d a unui asemenea obiectiv a durat in jur de 24 de ore fiecare element fiind printat separat.

Asa cum cum lucrarea prezinta interes emotional, dindu-ti posibilitatea sa atingi cu mina viitoarea-ti casa inca la stadiul de proiect, vom include aceasta lucrare in grila de servicii optionale a www.proiectari.md, asa incit fiecare comandatar de proiect sa poata opta pentru un asemenea obiectiv machetat in miniatura.

Suplimentar vom include si machetarea  caselor deja existente sunt forma de suvenire care pot fi transmise, sau facute cadou

Un plus enorm pentru un asemenea cadou imprimat 3d este evident faptul ca acesta ar fi absolut unic